Selecteer een pagina

Contacteer mij!

9 + 15 =

Kom uit je hoofd!

Studio Sparkle is eerst en vooral ontstaan vanuit een ontembaar verlangen in mij om vaker creatief bezig te zijn. Daarnaast heb ik ongelofelijk veel goesting om events, workshops, lezingen te organiseren en gelijkgestemden samen te brengen.

Het is mijn missie om mensen opnieuw contact te laten maken met hun innerlijke creatiekracht. Iedereen heeft dit in zich, maar bij velen onder ons is dit een beetje ondergesneeuwd bij het volwassen worden.

In een tijd waarbij prikkels via allerlei kanalen op ons afkomen is het belangrijk om bewust tijd te maken voor jezelf. Gun jezelf regelmatig een namiddag of avond om uit je hoofd te komen. Zo’n momenten wil ik nu graag organiseren en faciliteren. Een moment voor jezelf even ver weg van de dagelijkse beslommeringen.

Inspiratiezolder

Ik ben op dit moment gaan de workshops door bij ons thuis in Gent op onze inspiratiezolder. Hier word je warm ontvangen en kunnen er creatieve workshops worden gegeven tot 8 deelnemers.

Wie ben ik?

Ik ben Ann (35), vrouw van Pieter en mama van Emma (°2017).  Ik ben al enkele jaren mijn eigen zaak aan het uitbouwen waarin ik mijn talenten optimaal kan benutten. Tot hiertoe lag de focus op project management in de uitrol van retailprojecten in de automobielsector. Daarnaast haal ik ook af en toe mijn fototoestel boven voor een opdracht of in mijn vrije tijd. Ik ben een rasechte organisator, samenbrenger, creatieve maker, mooimaker en nieuwfreak. En ook een creatieve generalist of multipotential.

Geef jij workshops?

Kan je je vinden in de missie van Studio Sparkle en geef je zelf workshops? Neem dan snel contact op zodat we de handen in elkaar kunnen slaan!