Selecteer een pagina

Hallo! Ik ben Ann.
Ik ben mama, echtgenote, vriendin, zus, ondernemer, nieuwfreak, project manager, cat lover, … en sinds kort noem ik mezelf ook Visual Translator.

Ik krijg energie van nieuwe dingen leren, een nieuw project opstarten, mij inwerken in een nieuwe materie. Je kan me een creatieve generalist noemen want ik heb een brede waaier aan interesses en streef steeds naar voldoende afwisseling.

Overzicht brengen in de chaos en plannen omzetten in realisaties. Schoonheid creëren zoals bv een inspirerend bureau inrichten, een aantrekkelijke visual maken, een mooie foto maken,… daar word ik blij van.

Ik vind het fijn om iets te kunnen betekenen voor de mensen rondom mij (mijn vrienden en familie, mijn klanten en collega’s,…) en hou ervan om mensen samen te brengen.

De naam Studio Sparkle is ontstaan vanuit mijn eigen sparkle. Een vonkje in mezelf dat stilaan een vuurtje werd. Het vuurtje staat voor het verlangen om mijn eigen project op poten te zetten. Ik voelde het vonkje al langer in mezelf en besefte dat door het meer aandacht te geven, het groter zou kunnen worden.
Het heeft even geduurd vooraleer ik wist wat dat nieuwe project nu eigenlijk zou zijn.

Enkele jaren geleden was ik al gefascineerd door visual notes. De kracht om iets visueel weer te geven aan de hand van iconen en tekst.
Ik volgde mijn eerste opleiding in 2017 in België en er volgden de voorbije jaren nog meerdere in het buitenland.

Het wordt steeds duidelijker dat ik hiermee iets in de wereld wil zetten. Niet alleen wil ik graag mijn loopbaan vormgeven vanuit mijn eigen sparkle, ik wil ook graag die sparkle doorgeven aan anderen.
Dan heb ik het over de sparkle van “O, ik kan dit ook!”. Dat kan gaan van het visueel noteren maar ook van het waarmaken van eigen dromen.

Ik wil graag de visual vibe mee helpen verspreiden door mijn visuals en skills in te zetten in ondernemingen en de vaardigheden om te visualiseren aan te leren aan iedereen die hier interesse in heeft.

Contact